Χολαργός : Ταρνατώρος και στο βάθος… Λυκογιάννης

Χολαργός : Ταρνατώρος και στο βάθος… Λυκογιάννης

Ένας παράγοντας από τα παλιά… ένδοξα χρόνια του ελληνικού μπάσκετ δραστηριοποιείται ξανά. Ο λόγος για τον Φάνη Ταρνατώρο, ο οποίος υπήρξε στέλεχος του μεγάλου Άρη των δεκαετιών του 1980 και 1990, αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή στη νεοφώτιστη στην Basket League ομάδα, όπως αναφέρει με την παρακάτω ανακοίνωσή της: «Το Δ.Σ. του Χολαργού καλωσορίζει στην οικογένεια […]

Ένας παράγοντας από τα παλιά… ένδοξα χρόνια του ελληνικού μπάσκετ δραστηριοποιείται ξανά. Ο λόγος για τον Φάνη Ταρνατώρο, ο οποίος υπήρξε στέλεχος του μεγάλου Άρη των δεκαετιών του 1980 και 1990, αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή στη νεοφώτιστη στην Basket League ομάδα, όπως αναφέρει με την παρακάτω ανακοίνωσή της:

«Το Δ.Σ. του Χολαργού καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου μας, τον κ. Φάνη Ταρνατώρο. Ο επί σειρά ετών παράγοντας της μεγάλης ομάδας μπάσκετ του Άρη, αναλαμβάνει στον Χολαργό καθήκοντα Γενικού Διευθυντή. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Η επόμενη προτεραιότητα που καλείται να διευθετήσει η διοίκηση αφορά την πρόσληψη προπονητή, που μετά το απρόσμενο διαζύγιο στον Στέργιο Κουφό ακόμα αναζητείται. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει μια πολύ καλή πρόταση στον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει τη δουλειά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ