Μάνατζερ Παπαπέτρου : «Καμία επαφή με Παναθηναϊκό, θα αξιολογήσουμε κάθε πρόταση»

Μάνατζερ Παπαπέτρου : «Καμία επαφή με Παναθηναϊκό, θα αξιολογήσουμε κάθε πρόταση»

Το10.gr αφού επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Ιωάννη Παπαπέτρου, Νίκο Λώτσο, που επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τους «πράσινους», αναλύει τα δεδομένα του Έλληνα φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη σεζόν χάνοντας και τον τελευταίο στόχο που είχε θέσει, δηλαδή το πρωτάθλημα. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει η επόμενη μέρα. Τι θα γίνει με τον προπονητή, τι θα συμβεί με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι, τι θα γίνει με αυτούς που έχουν οψιόν ανανέωσης και εννοείται σιγά σιγά οι παίκτες που θα έρθουν.

Ας πάμε όμως στο κομμάτι των ανανεώσεων. Από το απόγευμα της Δευτέρας (και αρκετό καιρό νωρίτερα βασικά), υπάρχει η αναπαραγωγή της είδησης, ότι η πλευρά του Ιωάννη Παπαπέτρου έχει δεχτεί μία δελεαστική πρόταση από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα υπάρχει κοινή πλεύση για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Από την μεριά μας λοιπόν, ως οφείλαμε, επικοινωνήσαμε με τον Νίκο Λώτσο, μάνατζερ του Ιωάννη Παπαπέτρου, για να μας πει εάν ισχύει ότι οι δύο πλευρές είναι σε επικοινωνία.

«Με τον Ιωάννη δεν έχω μιλήσει ακόμα για να καταλάβεις» ήταν τα πρώτα λόγια του στο ερώτημα μας για να συνεχίσει «μετά το χαμένο πρωτάθλημα δεν είναι και εύκολο πράγμα αυτό. Στις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε και θα δούμε το μέλλον του».

Αφού κάναμε την εισαγωγή μας στην συζήτηση, μπήκαμε στο… ψητό και τον κάναμε την ερώτηση του… ενός εκατομμυρίου.

«Ξέρω πως θα σας ακουστεί κάπως, αλλά ισχύει αυτό που ακούγεται πως η πλευρά του Ιωάννη έχει μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και ότι έχει μία πολύ καλή πρόταση στα χέρια της» ήταν το ερώτημά μας προς τον κύριο Λώτσο, με τον μάνατζερ του Ιωάννη Παπαπέτρου να τονίζει «όχι. Εννοείται πως όχι. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Για χάρη του ρεπορτάζ θέλαμε να πάρουμε το ΟΚ του για να δημοσιοποιήσουμε τη συνομιλία μας, με τον ίδιο μάλιστα να λέει: «Εννοείται, γράψτο και τώρα αν θες. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Παναθηναϊκό. Θα εξετάσουμε όποιες προτάσεις προκύψουν, θα μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό και θα δούμε στην πορεία τι θα συμβεί».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει δεθεί πολύ με τον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει όμορφα χρόνια στον Πειραιά. Από την άλλη, θέλει να δει τι έχει στα χέρια του, σίγουρα να μάθει τον ρόλο του και τι του προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» και στην πορεία θα αποφασίσει τι θα γίνει με την καριέρα του.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΒΑ

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για τον παίκτη από την μεριά του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχουν ελάχιστους Έλληνες, συμβόλαια λήγουν και οι καλοί γηγενείς παίκτες λείπουν. Οπότε ακόμα και τη στιγμή που αυτό το κείμενο γράφεται, μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει προσεγγίσει τον ελεύθερο πια Παπαπέτρου μέσω του μάνατζέρ του.

Η πλευρά του παίκτη πάντως έχει στο νου της και την Ευρώπη και ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα. Κάποιες δειλά δειλά έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους προς τον Έλληνα φόργουορντ, αλλά ακόμα είναι σε φιλολογικό επίπεδο.

Στο μυαλό του Παπαπέτρου υπάρχει ξεκάθαρα το ενδεχόμενο της Ευρώπης, αλλά και εκείνο του ΝΒΑ. Είναι ένα όνειρο εξάλλου που ουδέποτε το έκρυψε ότι το έχει, ήταν σε κολλέγιο του Τέξας με τους ανθρώπους εκεί να τον αγαπάνε ιδιαίτερα.

Μάλιστα πέρα από τους Σέλτικς που κοιτούν την περίπτωσή του, υπάρχουν και άλλες 3-4 ομάδες που τον έχουν στα υπόψιν του. Ότι και να σημαίνει αυτό..

Εν κατακλείδι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Του αρέσει να μείνει στον Ολυμπιακό, με την προοπτική βέβαια ότι θα παίζει και θα είναι ενεργό μέλος του ροτέισον της ομάδας του Πειραιά.

Ταυτόχρονα δεν κλείνει καμία πόρτα και ακόμα και οι δηλώσεις του κ. Λώτσου μέσα από to10.gr αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, μπορεί να ανατραπούν απευθείας. Μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο μάνατζερ είναι αυτός που διατηρεί τα δικαιώματα των Ίαν Βουγιούκα και Θανάση Αντετοκούνμπο, οπότε συνεργάζεται με τους «πράσινους», με τον Τσάβι Πασκουάλ να είναι θετικότατος στην περίπτωση να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ