Ο λόγος που επέστρεψε στο παρκέ ο Ολυμπιακός

Ο λόγος που επέστρεψε στο παρκέ ο Ολυμπιακός

Ήταν αναγκαία η επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς δεν υπήρχε τραυματισμός και ελλόχευε η περίπτωση του μηδενισμού βάσει κανονισμού.

Διακοπή αγώνα είχαμε στο ημίχρονο του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στα αποδυτήρια. Ποιος ήταν ο ακριβής λόγος;

Όπως αναφέρεται και στο φύλλο αγώνος,  κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον πάγκο της ομάδας. Κατά την παραμονή του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια και έπειτα από 10 λεπτά, ο πρώτος διαιτητής του αγώνα, Παναγιώτης Αναστόπουλος ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» ότι η αστυνομία απομάκρυνε τα άτομα και ότι θα τοποθετηθούν 45 security πίσω από τον πάγκο. Αυτό συνέβη καθώς η αστυνομία δεν μπορούσε να βάλει άντρες στο συγκεκριμένο σημείο γιατί η ένταση θα ανέβαινε από την εξέδρα.

Μάλιστα ο διαιτητής τόνισε ότι  από τη στιγμή που δεν υπάρχει τραυματισμός και ύστερα από τις συγκεκριμένες ενέργειες ο Ολυμπιακός πρέπει να επιστρέψει στο παρκέ σε πέντε λεπτά διαφορετικά θα προχωρήσει σε μηδενισμό.

Τέλος ο Παναγιώτης Αναστόπουλος τόνισε πως σε περίπτωση που γίνει κάποιο άλλο περιστατικό θα προχωρήσει άμεσα στη διακοπή του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ