Ψηλά τρεις για τον αντί-Σφαιρόπουλο

Ψηλά τρεις για τον αντί-Σφαιρόπουλο

Ο Έλληνας τεχνικός και ο Ολυμπιακός αναμένεται να οδηγηθούν σε διαζύγιο και οι Τρινκιέρι, Περάσοβιτς και Πλάθα είναι οι πρώτοι στην λίστα για αντικαταστάτες του.

Όπως όλα δείχνουν στον Ολυμπιακό αναμένονται σημαντικές αλλαγές για την επόμενη σεζόν. Και από ότι φαίνεται και όπως κυλάει το ρεπορτάζ σε αυτήν την νέα εποχή, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας για 5η χρονιά.

Ο Ελληνας τεχνικός μένει ελεύθερος και δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά, την ώρα που υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του και από ομάδες του εξωτερικού.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως ήδη έχουν δημιουργήσει τη λίστα τους για τον διάδοχό του. Διαρκώς όλο αυτό το διάστημα, κατέφθαναν στα χέρια τους προτάσεις από τεχνικούς και η αλήθεια είναι πως η αναζήτηση δεν ξεκίνησε τώρα.

Υπάρχουν προτάσεις για ξένους αλλά και για Έλληνες και όπως όλα δείχνουν, τρεις είναι αυτοί που είναι ψηλότερα στην εκτίμηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τους Αντρέα Τρινκιέρι, Βέλιμιρ Περάσοβιτς και Ζουάν Πλάθα. Δεν είναι τυχαία η σειρά, καθώς ο Ιταλός κοουτς εκτιμάται ιδιαίτερα για το έργο του τόσα χρόνια και για την εικόνα των ομάδων του. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα πάντως και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Στον Ολυμπιακό αναμένεται να δούμε μεγάλες αλλαγές, καθώς υπάρχουν και συμβόλαια στον… αέρα, άπαντες κρίνονται και υπάρχει ισχυρή διάθεση η ομάδα να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ