Παναθηναϊκός : «Τους έγινε το χατίρι, ποιους διαιτητές θέλουν;»

Παναθηναϊκός : «Τους έγινε το χατίρι, ποιους διαιτητές θέλουν;»

Ο Ολυμπιακός εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μάνου Παπαδόπουλου για τις δηλώσεις του μετά το τέλος της διαδικασίας ορισμού των διαιτητών για το πέμπτο παιχνίδι των τελικών. Επίσης εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαδικασία επιλογής των «γκρι» θεωρώντας τη «σκάνδαλο». Ετσι οι «πράσινοι» με «διαρροή» απάντησαν, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά ότι […]

Ο Ολυμπιακός εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μάνου Παπαδόπουλου για τις δηλώσεις του μετά το τέλος της διαδικασίας ορισμού των διαιτητών για το πέμπτο παιχνίδι των τελικών. Επίσης εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαδικασία επιλογής των «γκρι» θεωρώντας τη «σκάνδαλο».

Ετσι οι «πράσινοι» με «διαρροή» απάντησαν, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λένε κάτι χωρίς να είναι αλήθεια και προσβάλλουν ανθρώπους. Διότι και πέρσι υπήρχε ορισμός των διαιτητών. Να θυμίσουμε ότι το αποτέλεσμα ήταν άνετη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο ΣΕΦ.

Ζήτησαν διεθνείς διαιτητές, έκαναν αγώνα για να μπουν διαιτητές Ευρωλίγκας και τους έγινε το χατίρι. Να μας πουν επιτέλους ποιους διαιτητές θέλουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ