ΚΑΕ Ολυμπιακός : «Σκανδαλωδώς αποφάσισαν εν μια νυκτί τον ορισμό»

ΚΑΕ Ολυμπιακός : «Σκανδαλωδώς αποφάσισαν εν μια νυκτί τον ορισμό»

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν θέση για τον ορισμό αντί κλήρωσης των διαιτητών του 5ου τελικού ενώ απάντησαν και στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνο Παπαδόπουλο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε γνωστή η τριάδα που θα διευθύνει τον 5ο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, με την ΚΕΔ ουσιαστικά να αφήνει στην άκρη την κλήρωση και να προχωράει σε ορισμό των Αναστόπολου, Κορομηλά και Μάνου.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν από την μεριά της, αρχικά αντέδρασε με τον αντιπρόεδρό της, Γιώργο Σκινδήλια να τονίζει μετά την διαδικασία στο Μαρούσι ότι: «Για άλλη μια φορά η ΚΕΔ μας εξέπληξε δεν περιμέναμε να γίνει ορισμός. Η ΚΕΔ συνεχίζει να παρανομει και να μην σέβεται τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ».

Αργότερα λοιπόν στην ημέρα, έγινε γνωστή η θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία λέει:

«Σκάνδαλο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος αποφάσισε η ΚΕΔ να κάνει ορισμό. Το γιατί είναι ξεκάθαρο σ’ όλους».

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν και σε αυτό που υποστήριξε ο Μάνος Παπαδόπουλος για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας με επίσημή τους θέση ότι

«Επειδή ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πολλές απορίες, να τους τις λύσουμε. Οι φίλοι του στην ΚΕΔ όρισαν στους τέσσερις τελικούς ως πρώτους διαιτητές τους Αναστόπουλο, Πηλοΐδη, Καρακατσούνη, Κορομηλά.

Σκανδαλωδώς αποφάσισαν εν μια νυκτί να κάνουν ορισμό. Όφειλαν να επιλέξουν ανάμεσα σ’ αυτούς. Ελπίζουμε ο κ. Παπαδόπουλος να καλύφθηκε. Αγωνία πάντως για την τριάδα του πέμπτου τελικού, δεν είχε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ