Μαργαρίτης : «Οικογένειά μου ο ΠΑΟΚ»

Μαργαρίτης : «Οικογένειά μου ο ΠΑΟΚ»

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του δεν έκρυψε τη χαρά του, αλλά ούτε και το όνειρό του να φτάσει με τον «δικέφαλο» ακόμα πιο ψηλά. Ο Μαργαρίτης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: […]

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του δεν έκρυψε τη χαρά του, αλλά ούτε και το όνειρό του να φτάσει με τον «δικέφαλο» ακόμα πιο ψηλά.

Ο Μαργαρίτης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Για την υπογραφή του συμβολαίου: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Σίγουρα, όταν ήρθα στην ομάδα δεν περίμενα ότι θα μείνω στον ΠΑΟΚ οκτώ χρόνια. Νιώθω την ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, σαν οικογένεια. Ελπίζω τα επόμενα δύο χρόνια να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα».

Για το αν πιστεύει ότι είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του: «Νιώθω αρκετά καλά τόσο σωματικά, όσο και μπασκετικά. Δεν ξέρω αν είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, αλλά σίγουρα απολαμβάνω πάρα πολύ την παρουσία μου στο γήπεδο».

Για τα όνειρα που έχει για το μέλλον: «Δεν μπορείς να σταματήσεις ούτε τα όνειρα, ούτε τις θετικές σκέψεις. Ελπίζω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να ανέβει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Εγώ θα είμαι εδώ τα επόμενα δύο χρόνια και θέλω το ίδιο και από τον κόσμο. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, οι φίλαθλοι με στήριξαν και με βοήθησαν πάρα πολύ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μου έχει δώσει την ώθηση ώστε να καταφέρω όσα έχω πετύχει. Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να έρθουν ακόμα περισσότεροι στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ