Basket League : Αναστόπουλος, Κορομηλάς, Μάνος οι διαιτητές του 5ου τελικού

Basket League : Αναστόπουλος, Κορομηλάς, Μάνος οι διαιτητές του 5ου τελικού

Αναστόπουλος, Κορομηλάς, Μάνος θα σφυρίξουν στον 5ο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Οι Τάκης Αναστόπουλος, Ηλίας Κορομηλάς και Τάσος Μάνος θα σφυρίξουν στον 5ο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά απο σύσκεψη της ΚΕΔ έγινε ορισμός για τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στον τελικό της Κυριακής.

Η διαδικασία κύλησε ήρεμα παρά τις ανακοινώσεις  που έχουν προηγηθεί και τα όσα είπαν οι εκπρόσωποι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κατά την άφιξη τους στην ΚΕΔ για την κλήρωση.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Συνεχίζει να παρανομεί η ΚΕΔ

Παρότι η κλήρωση της ΚΕΔ ήταν ήρεμη μέσα στην αίθουσα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός τόνισε από την μεριά της κατά την έξοδο της πως : «Για άλλη μια φορά η ΚΕΔ μας εξέπληξε δεν περιμέναμε να γίνει ορισμός. Η ΚΕΔ συνεχίζει να παρανομει και να μην σέβεται τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ».

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Να πουν ποιους θέλουν για να μην κάνουμε και λάθος…

Τη δική τους απάντηση έδωσαν οι άνθρωποι των πρασίνων για την θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τον ορισμό των διαιτητων για τον 5ο τελικό.

Ήρεμο το κλίμα στην συνεδρίαση της ΚΕΔ αλλά από την μεριά και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του προέδρου της,  Μάνου Παπαδόπουλου,  στάθηκε στην θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την έξοδο της από τα γραφεία.

Αναλυτικότερα υποστήριξε οτι:

«Συνεχίζει ο Ολυμπιακός να δημιουργεί κλίμα.  Η επιθυμία του Ολυμπιακού ήταν να μπουν οι διεθνείς διαιτητές. Την άλλη φορά να μας πουν ποιους θέλουν για να μην γίνει κάποιο λάθος. Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα και όταν για άλλη μια φορά μας λένε ότι παρανομουν προφανώς εννοούν ότι δεν ακολουθούν τις επιθυμίες του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ