Σφαιρόπουλος: «Δείξαμε ψυχραιμία και ελέγξαμε το παιχνίδι»

Σφαιρόπουλος: «Δείξαμε ψυχραιμία και ελέγξαμε το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στη διάθεση που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του πέμπτου τελικού.

Στη θέληση και στη ψυχραιμία που έδειξαν οι παίκτες του στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 92-76.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έλεγξαν το παιχνίδι και αντέδρασαν σωστά όταν οι «πράσινοι» πλησίασαν στο σκορ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον… τελικό των τελικών, στον οποίο οι παίκτες του θα πρέπει και πάλι να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν ήταν θέμα ημέρας, γιατί τα ποσοστά μας δεν έχουν κάτι τρομερό. Ήταν θέμα θέλησης και συγκέντρωσης. Ήταν αφύσικο αυτό που συνέβαινε μέχρι τώρα. Ελέγχαμε το παιχνίδι, δείξαμε ψυχραιμία όταν ο Παναθηναϊκός πλησίασε και πήραμε μία διαφορά που συνεχώς ανέβαινε. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά και να κοιτάξουμε τον τελικό των τελικών. Παίζουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα φανεί στο γήπεδο ποιος το θέλει πιο πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ