Κόκκινο «δικαίωμα» ή πράσινη «στέψη»

Κόκκινο «δικαίωμα» ή πράσινη «στέψη»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το απόγευμα ( 7μ.μ.) τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ. Με νίκη οι πράσινοι κατακτούν τον τίτλο ενώ αν οι ερυθρόλευκοι κάνουν σήμερα το 2-2, το πρωτάθλημα θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι το οποίο θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα (7 μ.μ.) τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1. Οι πράσινοι προηγούνται των ερυθρόλευκων 2-1 στις νίκες και γίνεται εύκολα αντιληπτή η σημασία της σημερινής αναμέτρησης στο Φάληρο.

Ο Παναθηναϊκός απέχει μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αν καταφέρει να νικήσει στο σημερινό παιχνίδι, θα κατακτήσει τον τίτλο στην έδρα του αντιπάλου του.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός θέλει να ισοφαρίσει την σειρά σε 2-2 και αν οι ερυθρόλευκοι επικρατήσουν στον σημερινό αγώνα στο ΣΕΦ, τότε το πρωτάθλημα θα κριθεί σε πέμπτο τελικό, ο οποίος θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στο σημερινό ματς γνωρίζοντας πως η νίκη είναι «μονόδρομος» ενώ οι πράσινοι είναι σίγουρα πιο άνετοι, καθώς προηγούνται στην σειρά με 2-1.

Το ερώτημα για τον Παναθηναϊκό αφορά την κατάσταση του Τζέιμς Γκιστ, καθώς ο Αμερικανός του τριφυλλιού είχε υποστεί διάστρεμμα στον προηγούμενο τελικό. Όλα πάντως δείχνουν ότι θα είναι στην 12άδα του Παναθηναϊκού και θα καταφέρει να αγωνιστεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ