Τον έκαψε το… μπάρμπεκιου τον Γκιστ (vid)

Τον έκαψε το… μπάρμπεκιου τον Γκιστ (vid)

Ο Τζέιμς Γκιστ έκανε το… λάθος να ανεβάσει στο λογαριασμό του στο Ινσταγκραμ ένα βίντεο, όπου φαίνεται να κάνει μπάρμπεκιου στο σπίτι του.

Τι ήταν να το δημοσιοποιήσει; Δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν κάτω από την ανάρτηση του Αμερικανού και άρχισαν να τον εξυβρίζουν για την κίνησή του αυτή, την ημέρα που κηδεύτηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

«Κοίτα φίλε όταν μια ομάδα σε ταΐζει 6 χρόνια και είσαι παλαίμαχος το λιγότερο που μπορείς να κανείς την ημέρα της κηδείας του πατέρα του προέδρου σου είναι να κρατάς τα προσχήματα …τώρα να βγαίνει και να ψήνει και να τι ανεβάζει τουλάχιστον τραγικό» ανέφερε κάποιος,

«Δεν σέβεσαι το σημερινό πένθος της ομάδας: Είσαι έξι χρόνια τώρα και απλώς δεν καταλαβαίνεις» έγραψε ένας άλλος.

Υπήρξαν βέβαια και οι… υπερασπιστές του, καθώς ένας έγραψε: «Εχει αποδείξει αν είναι αφοσιωμένος στην ομάδα ή όχι. Δηλαδή εσύ και εγώ σήμερα δεν συνεχίσαμε κανονικά τις ζωές μας? Καμία φορά το να λυπάσαι για ένα γεγονός και να το ξεπερνάς είναι ίσως καλύτερο από το να βγαίνεις και να βροντοφωνάζεις ότι κλαις μέρα νύχτα».

Σε κάθε περίπτωση το… σωστό βίντεο τη λάθος ημέρα προκάλεσε αντιδράσεις κατά του Αμερικανού, οποίος «τα άκουσε» κανονικά από τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

#Vibez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Gist III (@gistopoulous14) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ