Παναθηναϊκός: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γκιστ

Παναθηναϊκός: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γκιστ

Ο Αμερικανός υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία για να προλάβει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά το διάστρεμμα δεν υποχωρεί με γρήγορους ρυθμούς.

Ο Τζέιμς Γκιστ εξακολουθεί να παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό για τον Παναθηναϊκό ενόψει του αυριανού τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός σέντερ είχε τραυματιστεί στο τρίτο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς σε μια διακδίκηση της μπάλας με τον Σπανούλη γύρισε το πόδι του.

Υπέστη διάστρεμμα αποχώρησε για λίγο στον πάγκο, αλλά επέστρεψε στη συνέχεια και τελείωσε το παιχνίδι. Όλες αυτές τις ημέρες υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία για να προλάβει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά το διάστρεμμα δεν υποχωρεί με γρήγορους ρυθμούς.

Ακόμα και σήμερα ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για να μην επιβαρύνει την κατάστασή του, υποβλήθηκε σε εντατική θεραπευτική αγωγή και πλέον η απόφαση για τη συμμετοχή του στο παίχνίδι του Φαλήρου θα αποφασιστεί αύριο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει από το ιατρικό τιμ το «πράσινο φως» για το αν μπορεί να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, αν και ο ίδιος ο παίκτης έχει ζητήσει να αγωνιστεί. Μέχρι σήμερα όμως η κατάσταση του ποδιού του δεν ήταν τέτοια που να επιτρέπει στο ιατρικό τιμ να του επιτρέψει να αγωνιστεί.

Η θεραπεία θα συνεχιστεί όλο το βράδυ, κάτι άλλωστε που γίνεται όλες αυτές τις ημέρες και αύριο το μεσημέρι θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το αν ο Τζέιμς Γκιστ θα ακολουθήσει την αποστολή για το Φάληρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ