Διαμαντίδης : «Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι κάνουν συνεχώς υπερβάσεις»

Διαμαντίδης : «Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι κάνουν συνεχώς υπερβάσεις»

Ο Διαμαντίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για την ζωή έξω από το μπάσκετ, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Pick ‘n roll» του «Cosmote TV μίλησε για την ζωή έξω από το μπάσκετ, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο παλαίμαχος πλέον καλαθοσφαιριστής και θρυλική μορφή του ελληνικού μπάσκετ, μιλώντας στην εκπομπή «Pick ‘n roll» του «Cosmote TV» αναφέρθηκε στην… μετά μπάσκετ εποχή της ζωής του λέγοντας ότι: «Μου λείπει το μπάσκετ. Όταν κάνεις κάτι για 17 χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο, συν τα 3-4 χρόνια που προηγήθηκαν, δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα να σταματήσεις. Είναι όμως κάτι που πρέπει να αποδεχθείς. Αυτή είναι η ζωή για εμάς τους αθλητές. Για εμάς η δουλειά μας τελειώνει στα 37 μας και έχουμε μπροστά μας μία ολόκληρη ζωη στη συνέχεια».

Ενώ για την ιδιότητά του ως πατέρας τόνισε: «Τα τελευταία χρόνια είχα κατασταλάξει, ειδικά μετά την γέννηση των παιδιών μου, ότι το μπάσκετ είναι ένα πάρα πολύ ωραίο άθλημα, αλλά η πρώτη προτεραιότητα είναι να είμαι καλός μπαμπάς. Να είμαι δίπλα στα παιδιά, να τους δείχνω ποιο είναι το σωστό. Το μπάσκετ το βλέπω πλέον ως φίλαθλος».

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επικρατούσα κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, πλέκοντας το εγκώμιο τόσο της οικογένειας Γιαννακόπουλου όσο και των αδερφών Αγγελόπουλων: «Η πίεση είναι λογικό να επηρεάζει και τις δύο ομάδες. Τόσο η οικογένεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσο και η οικογένεια των αδελφών Αγγελόπουλων κάνουν συνεχώς υπερβάσεις. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει συνεχόμενες παρουσίες σε Final-Four, ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει καλές πορείες. Οι δύο ομάδες είναι πλέον παραδοσιακές δυνάμεις. Παρά την κρίση εξακολουθούν και βρίσκονται εκεί. Είναι δυνατοί και θα πάνε καλύτερα στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ