ΑΕΚ : Εν αναμονή του Πρίφτη

ΑΕΚ : Εν αναμονή του Πρίφτη

Την επιστροφή του Δημήτρη Πρίφτη στην Ελλάδα κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα περιμένουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ προκειμένου να εκδηλώσουν επισήμως το ενδιαφέρον τους προς αυτόν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται ακόμα στο Καζάν, παρότι η σεζόν ολοκληρώθηκε την Κυριακή με την τελευταία μέρα του φάιναλ φορ της […]

Την επιστροφή του Δημήτρη Πρίφτη στην Ελλάδα κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα περιμένουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ προκειμένου να εκδηλώσουν επισήμως το ενδιαφέρον τους προς αυτόν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται ακόμα στο Καζάν, παρότι η σεζόν ολοκληρώθηκε την Κυριακή με την τελευταία μέρα του φάιναλ φορ της Λίγκας VTB, καθώς εκκρεμούν κάποιες συναντήσεις του με τους παράγοντες της Ούνιξ, στις οποίες θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς και-κυρίως-η συζήτηση για το μέλλον. Συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει και για την επόμενη σεζόν, ωστόσο η Ούνιξ έχει μια οψιόν να φύγει από αυτό μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε θα πρέπει να δώσει μια οριστική απάντηση για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία ή όχι.

Η ΑΕΚ στο μεταξύ περιμένει. Δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με τον Πρίφτη σεβόμενη απόλυτα ότι πρέπει πρώτα αυτός να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την Ούνιξ και μετά να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση μαζί του. Αν, φυσικά, και ο ίδιος το θελήσει, διότι για την ώρα δεν είναι γνωστές οι προθέσεις του.

Είναι βέβαιο, πάντως, πως ο Δημήτρης Πρίφτης αποτελεί τον εκλεκτό του Μάκη Αγγελόπουλου και μέχρι να μιλήσει μαζί του και να πάρει μια οριστική απάντηση από αυτόν, δεν δείχνει διατεθειμένος να βάλει σε εφαρμογή τα εναλλακτικά σχέδια. Άλλωστε α) με το που θα επιστρέψει ο Πρίφτης στην Ελλάδα αναμένεται να υπάρξει επαφή, άρα δεν πρόκειται να υπάρξει χρονοτριβή και β) δεν φαίνεται να υπάρχουν σοβαρές εναλλακτικές επιλογές.

Στην ΑΕΚ διαρρέουν εδώ και καιρό πως προπονητής και τη νέα σεζόν θα είναι ο Ντράγκαν Σάκοτα κι αυτή, απ’ ό,τι φαίνεται, θα είναι η πιθανότερη εξέλιξη εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση Πρίφτη. Παρ’ όλο που ο Σάκοτα δείχνει ακόμα να αμφιταλαντεύεται σχετικά με το αν θα πρέπει να παραμείνει προπονητής ή να μετακινηθεί σε κάποιο άλλο πόστο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ