Με πορεία η Θ.13 «αποχαιρετά» τον Παύλο

Με πορεία η Θ.13 «αποχαιρετά» τον Παύλο

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 13, οργανώνουν πορεία για να πουν το δικό τους «αντίο» στον εμβληματικό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται για να «αποχαιρετίσουν» με το δικό τους τρόπο τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή.

Η Θύρα 13 λοιπόν έστειλε το δικό της συγκινητικό μήνυμα για το χαμό του ιστορικού ηγέτη των «πρασίνων» και ετοιμάζεται για την Τετάρτη όταν και θα τεθεί η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα.

«Πατέρα όλων μας, θα σε αγαπάμε για πάντα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κεντρικός σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στη συγκινητική ανακοίνωση που εξέδωσε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και πλέον ετοιμάζεται να πει το «ύστατο χαίρε» στον ιστορικό παράγοντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το σχετικό ποστάρισμα του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία από τη Λεωφόρο μέχρι τη Μητρόπολη, φορώντας πράσινες μπλούζες.

Θα παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία και στη συνέχεια θα συνοδεύσουν με πορεία τη σορό του Παύλου Γιαννακόπουλου από την εκκλησία μέχρι το Α’ Νεκροταφείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ