Σπανούλης : «Από τους μεγαλύτερους παράγοντες του αθλητισμού ο Παύλος»

Σπανούλης : «Από τους μεγαλύτερους παράγοντες του αθλητισμού ο Παύλος»

Λίγο πριν αναχωρήσει από το ΟΑΚΑ με την αποστολή του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης θέλησε να εκφράσει κι αυτός τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Το έκανε μέσω μιας λιτής δήλωσης στην κάμερα του Cosmote TV, αφού πρώτα διευκρίνισε ότι δεν ήθελε να μιλήσει για μπάσκετ. «Συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για την […]

Λίγο πριν αναχωρήσει από το ΟΑΚΑ με την αποστολή του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης θέλησε να εκφράσει κι αυτός τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Το έκανε μέσω μιας λιτής δήλωσης στην κάμερα του Cosmote TV, αφού πρώτα διευκρίνισε ότι δεν ήθελε να μιλήσει για μπάσκετ.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού», είπε.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που πήγε τον Βασίλη Σπανούλη δύο φορές στον Παναθηναϊκό. Την πρώτη, το καλοκαίρι το 2005, όταν τον απέκτησε από το Μαρούσι. Και τη δεύτερη, το καλοκαίρι του 2007, όταν με προσωπικές ενέργειές του κατάφερε να τον αποδεσμεύσει από τους Χιούστον Ρόκετς, με τους οποίους ο Σπανούλης είχε συμβόλαιο, αλλά η πρώτη χρονιά δεν είχε πάει καλά γι’ αυτόν, και να τον ντύσει ξανά στα πράσινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ