Λοτζέσκι: «Πήραμε διαφορά και την κρατήσαμε μέχρι το τέλος»

Λοτζέσκι: «Πήραμε διαφορά και την κρατήσαμε μέχρι το τέλος»

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έκανε ειδική μνεία στο εξαιρετικό ξεκίνημα του Τριφυλλιού στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό και αφιέρωσε τη νίκη στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Στο πολύ καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ματ Λοτζέσκι, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό της Basket League με 73-58. Ο γκαρντ του Τριφυλλιού τόνισε ότι οι Πράσινοι στο δεύτερο δεκάλεπτο πήραν διαφορά στο σκορ και την κράτησαν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Παράλληλα, αφιέρωσε τη νίκη στον εκλιπόντα, Παύλο Γιαννακόπουλο και έδωσε το σύνθημα ενόψει του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κάναμε καλή αρχή, που ήταν σημαντική. Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε καλά. Πήραμε διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο που ήταν σημαντικό και τη διατηρήσαμε μέχρι τέλους», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκανε αυτό το κλαμπ ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Αφιερώνουμε τη νίκη σε αυτόν. Για εμάς πρέπει να έχουμε την ίδια ψυχολογία σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε καλή αρχή και να φτάσουμε στη νίκη». Ο Λοτζέσκι στον τρίτο τελικό παρέμεινε στο παρκέ για 22:24 λεπτά, στα οποία είχε 5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ