Πρίντεζης : «Επιθετικά έχουμε πολλές ανορθογραφίες»

Πρίντεζης : «Επιθετικά έχουμε πολλές ανορθογραφίες»

Αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στον τρίτο τελικό λέγοντας το αυτονόητο. Πως εκτός από καλή άμυνα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει και κάποια άλλα πράγματα καλά, αν θέλει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει τον τίτλο. «Συλλυπητήρια στον Παναθηναϊκό και στην οικογένεια […]

Αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στον τρίτο τελικό λέγοντας το αυτονόητο. Πως εκτός από καλή άμυνα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει και κάποια άλλα πράγματα καλά, αν θέλει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει τον τίτλο.

«Συλλυπητήρια στον Παναθηναϊκό και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον αθλητισμό», παραδέχθηκε ο διεθνής φόργουορντ και στη συνέχεια μίλησε για τον αγώνα: «Κάναμε ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο αμυντικά περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό. Επιθετικά έχουμε πολλές ανορθογραφίες. Πρέπει να πάμε στο ΣΕΦ να κάνουμε το 2-2.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η έδρα είναι κάτι που αν έχεις την απαιτούμενη συγκέντρωση, μπορείς να κερδίσεις. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως και ο Παναθηναϊκός για να πάρει το πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός σκοράρει λιγότερο από τους μέσους όρους του. Πρέπει να κάνουμε και άλλα πράγματα καλά, όπως να πάρουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε όσα δεν θέλει ο Παναθηναϊκός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ