Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός : Κανονικά ο τρίτος τελικός στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός : Κανονικά ο τρίτος τελικός στο ΟΑΚΑ

Η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου προκάλεσε σοκ στους πράσινους όμως δεν προχώρησαν σε κάποιο αίτημα για αναβολή του αγώνα απόψε στο ΟΑΚΑ.

Η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου προκάλεσε σοκ στον Παναθηναϊκό ως οργανισμό. Ο ιστορικός παράγοντας του «τριφυλλιού» άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών τα ξημερώματα και αναμφίβολα σκόρπισε τη θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ.

Υπάρχει όμως και ένα παιχνίδι απόψε. Στις 7μμ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στο τρίτο ματς της σειράς των τελικών και ήταν εύλογη η απορία εάν θα διεξαχθεί το ματς ή θα υπάρξει αναβολή λόγω του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ουσιαστικά θα έπρεπε να κατατεθεί αίτημα από την πλευρά των «πρασίνων», ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο αναβολής από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, προτού φυσικά ερωτηθεί και ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν θα υπήρχε αντίρρηση να αναβληθεί το παιχνίδι, μια και ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου είναι απώλεια για το ελληνικό μπάσκετ.

Ωστόσο από την πλευρά του Παναθηναϊκού έγινε σαφές πως δεν υπάρχει επιθυμία για αναβολή του αγώνα, θεωρώντας πως η αναμέτρηση θα αποτελέσει το κατευόδιο που αξίζει σε έναν παράγοντα με την προσφορά και το βεληνεκές του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Έτσι λοιπόν ο τρίτος τελικός θα διεξαχθεί κανονικά. Το κλίμα προφανώς θα είναι βαρύ, συγκινησιακά φορτισμένο με τη μορφή του ιστορικού προέδρου της ΚΑΕ να βρίσκεται ουσιαστικά παντού, στο γήπεδο που η ομάδα του έγραψε «χρυσές σελίδες» της ιστορίας της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ