Φορτούνης : «Στα μεγάλα παιχνίδια μιλούν οι προσωπικότητες σαν τον Σπανούλη»

Φορτούνης : «Στα μεγάλα παιχνίδια μιλούν οι προσωπικότητες σαν τον Σπανούλη»

Ο Κώστας Φορτούνης… σεσημασμένος μπασκετικός, βρέθηκε στο ΣΕΦ για τον δεύτεροι «αιώνιο» τελικό και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, δεν έκρυψε ποτέ την τρέλα του για το μπάσκετ καθώς έχει δώσει το παρών στο ΣΕΦ, σε κάθε μεγάλο ραντεβού του Ολυμπιακού μέσα στη σεζόν.

Ο «Φορτού» μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Sports, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η προσωπικότητα του Σπανούλη θα κάνει τη διαφορά στη ΣΕΦ, ενώ προέβλεψε και σκούπα στους Τελικούς του ΝΒΑ, από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φορτούνης:

«Το πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με συγκεκριμένη φιλοσοφία, έδωσε τα σουτ στον Παναθηναϊκό και πήρε ένα μεγάλο διπλό. Πρέπει να πάρουμε κι αυτό το παιχνίδι, για να έχουμε ένα καλό προβάδισμα για το πρωτάθλημα».

Για το τι περιμένει να δει από τον Σπανούλη που ήταν κακός στο πρώτο ματς: «Είναι δύσκολο να συμβεί αυτό πάλι, γιατί στα μεγάλα παιχνίδια μιλούν οι προσωπικότητες. Πιστεύω ότι ο Σπανούλης θα είναι καταλυτικός στο σημερινό παιχνίδι».

Για τη σειρά των τελικών στο ΝΒΑ: «Όπως είδαμε και χθες, έχουν πολύ καλύτερη ομάδα. Το έχω πει πολλές φορές ότι θα κάνουν το 4-0 στη σειρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ