Γουλιέλμος και Αγγέλου στην εκδήλωση του ΑΣ Άρης (pics)

Γουλιέλμος και Αγγέλου στην εκδήλωση του ΑΣ Άρης (pics)

Σύσσωμη η ΚΑΕ Άρης στην εκδήλωση του ΑΣ, για τη βράβευση αθλητών του συλλόγου από διάφορα τμήματα. Μεταξύ άλλων και ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Γουλιέλμος και ο προπονητής, Βαγγέλης Αγγέλου.

Παρόντες στην εκδήλωση του ΑΣ Άρης που πραγματοποιήθηκε στο Aris Sports Cafe βρέθηκαν τα μέλη της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, Χάρης Παπαγεωργίου, Νίκος Κάλλεν, Τάσος Μωυσιάδης, αλλά και ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Βαγγέλης Αγγέλου.
Ο λόγος που έγινε η εκδήλωση, ήταν προκειμένου να τιμηθούν οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα σε Στίβο, Πετοσφαίριση, Τζούντο, Κολύμβηση, Πυγμαχία, Πάλη και Kick Boxing.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση της ΚΑΕ:«Ο Ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Δημήτρης Γουλιέλμος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε., Νίκος Κάλλεν, το μέλος του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε., Τάσος Μωυσιάδης αλλά και ο προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Αγγέλου είναι παρόντες στη σημερινή (06/06) εκδήλωση που διοργανώνει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ στο «ARIS Sports Cafe» του «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να τιμήσει τους αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα (σε Στίβο, Πετοσφαίριση, Τζούντο, Κολύμβηση, Πυγμαχία, Πάλη και Kick Boxing).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ