Ζιάγκος: «Μεγάλο το βάρος της ευθύνης»

Ζιάγκος: «Μεγάλο το βάρος της ευθύνης»

Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου, Βαγγέλης Ζιάγκος, το απόγευμα της Τετάρτης. Το «παρών» έδωσε και ο διοικητικός ηγέτης, Σταύρος Αλευρογιάννης, που δήλωσε: «Καλωσορίζουμε και πάλι στην μεγάλη μπασκετική οικογένεια του Πανιωνίου, τον Βαγγέλη Ζιάγκο που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της μαχητικότητας και της εργατικότητας του στο παρελθόν. Ο νέος τεχνικός […]

Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου, Βαγγέλης Ζιάγκος, το απόγευμα της Τετάρτης.
Το «παρών» έδωσε και ο διοικητικός ηγέτης, Σταύρος Αλευρογιάννης, που δήλωσε: «Καλωσορίζουμε και πάλι στην μεγάλη μπασκετική οικογένεια του Πανιωνίου, τον Βαγγέλη Ζιάγκο που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της μαχητικότητας και της εργατικότητας του στο παρελθόν. Ο νέος τεχνικός αναλαμβάνει και πάλι με αποφασιστικότητα και διάθεση σε δύσκολες ώρες για τον Πανιώνιο, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να βρει τον δρόμο της και να κατακτήσει την θέση που της αξίζει στο ελληνικό μπάσκετ».
Ο 41χρονος προπονητής με τη σειρά του είπε: «Το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι το βάρος της ευθύνης. Θα πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας. Οι δύο ήττες δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να μπει γρήγορα η ομάδα σε σωστό δρόμο. Θέλω να είμαι δίκαιος και αντικειμενικός απέναντι στους παίκτες μου. Θα αξιολογηθούν όλα τα παιδιά με έναν και μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ