Πρίντεζης : «Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα»

Πρίντεζης : «Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα»

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του επεσήμανε πως όλα είναι ανοικτά για τον τίτλο παρά το break των ερυθρόλευκων στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του ενόψει του δεύτερου αγώνα των τελικών της Basket League επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στο ΣΕΦ αποφασισμένος για τη νίκη. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού κρατάει χαμηλούς τόνους παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έσπασαν την έδρα των αντιπάλων τους.

Τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να  είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να διασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια καλή ομαδική νίκη με σωστό μπάσκετ, ορθολογικό και άρτια εκτελεσμένο πλάνο, αλλά τίποτα παραπάνω από το 1-0. Η ιστορία μας έχει διδάξει πως το σημαντικότερο σε σειρές τελικών και τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδια, είναι η διαχείριση της επιτυχίας και της αποτυχίας. Ο Παναθηναϊκός είμαι σίγουρος πως θα αντιδράσει, είναι μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να έρθουν στο ΣΕΦ και να μας νικήσουν, όπως κάναμε και μεις στην έδρα τους. Δεν έχει κριθεί τίποτε», είπε αρχικά.

Για το γεγονός πως ο ίδιος και ο Σπανούλης έμειναν στα ρηχά, αλλά ήρθε η νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ: «Αποδείξαμε πως είμαστε ομάδα και όλοι μπορούν να βγουν μπροστά όταν χρειάζεται. Οι εποχές που το μπάσκετ ήταν υπόθεση ενός ή δύο παιχτών έχει περάσει και νιώθω πολύ όμορφα που όταν εγώ δεν έχω καλό ρυθμό, υπάρχουν παιδιά που έχουν την εμπιστοσύνη του προπονητή και βοηθούν την ομάδα».

Για τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα: «Το μόνο που σκεφτόμαστε πλέον είναι το δεύτερο παιχνίδι και πώς θα παίξουμε καλύτερα για να κάνουμε το 2-0. Θα χρειαστεί ένα γεμάτο ΣΕΦ με κόσμια συμπεριφορά, την παραμικρή ακρότητα και τον κόσμο να μας βοηθήσει με την φωνή του και μόνο, μέσα σε ένα πολιτισμένο πλαίσιο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ