Παναθηναϊκός : Πρόστιμο αν χάσει το πρωτάθλημα

Παναθηναϊκός : Πρόστιμο αν χάσει το πρωτάθλημα

Στον Παναθηναϊκό είναι απογοητευμένοι με την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και σε ενδεχόμενη απώλεια του πρωταθλήματος θα επιβληθεί πρόστιμο ενός μισθού στους παίκτες!

O Παναθηναϊκός ηττήθηκε στον χθεσινό πρώτο τελικό του ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό με 75-65, με αποτέλεσμα να χάσει το πλεονέκτημα έδρας και να αναζητά πλέον εκείνος το break στο ΣΕΦ. Η ήττα από τους ερυθρόλευκους ήταν η πρώτη φετινή για τους πράσινους, που μέχρι τώρα είχαν ρεκόρ 31-0 στο πρωτάθλημα και σίγουρα η εικόνα του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό με τους Πειραιώτες δεν ήταν αυτή που περίμεναν στο τριφύλλι.

Μάλιστα η διοίκηση των πρασίνων είναι τόσο απογοητευμένη από το αποτέλεσμα, αλλά και από την εμφάνιση και τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι οι παίκτες της ομάδας κι αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο αν ο Παναθηναϊκός χάσει τον τίτλο.

Συγκεκριμένα, η χθεσινή εμφάνιση και η πολύ μέτρια εικόνα της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ έχει προκαλέσει τριγμούς και η διοίκηση του Παναθηναϊκού «βράζει», ενώ όπως έγινε γνωστό, η ενδεχόμενη απώλεια του τίτλου θα φέρει πρόστιμο ενός μισθού σε όλους τους παίκτες του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ