Σφαιρόπουλος: «Κλειδί ότι μείναμε συγκεντρωμένοι και ασχοληθήκαμε με το μπάσκετ»

Σφαιρόπουλος: «Κλειδί ότι μείναμε συγκεντρωμένοι και ασχοληθήκαμε με το μπάσκετ»

Τονίζοντας ότι τα είπε μια χαρά αναφορικά με την διαιτησία ο Χρήστος Σταυρόπουλος αλλά και ότι δεν έχασε η ομάδα του τον προσανατολισμό της, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το ματς.

Δικαιωμένος για τους παίκτες του και το πώς έπαιξαν στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 75-65.

Συγκεκριμένα, μετά την αναμέτρηση ότι: «Ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή ήταν ντέρμπι. Ξεκινήσαμε καλά. Στα πρώτα λεπτά είχαμε ένα ελαφρύ προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός δυνάμωσε στην επίθεση, μπήκαμε στον ρυθμό του και  δεχτήκαμε 26 πόντους στην πρώτη περίοδο και 17 σε αυτό το κακό πεντάλεπτο. Μετά από την δεύτερη περίοδο μείναμε πιστοί στο πλάνο μας.  Δεχτήκαμε έξι πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο και 39 στα υπόλοιπα λεπτά. Ήταν μία επιτυχία από μόνη της να  κρατάς τόσο χαμηλά στην επίθεση και αν έχει τα περιθώρια να πάρεις το θετικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μία στιγμή που το ματς  πήγε στην κόψη του ξυραφιού. Η άμυνα μας κράτησε εκεί πέρα. Στην τέταρτή περίοδο διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι.

Παίξαμε καλά και επιθετικά και αμυντικά και απλά στο παιχνίδι είχαμε καλή συγκέντρωση και  ψυχραιμία και καλό διάβασμα με αποτέλεσμα να πάρουμε μία διαφορά που μας π έδωσε τη νίκη. Κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό στις οχτώ ασίστ πέρα από αυτό δεν έβαλαν εύκολους πόντους. Πρέπει να ξεχάσουμε ήδη αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες μου είναι αρκετά έμπειροι για να ξέρουν ότι δεν έχει γίνει τίποτα. Εχει σημασία να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι».

Αναφορικά με το γεγονός πως οι παίκτες του έμειναν συγκεντρωμένοι παρά την διαιτησία, ο Σφαιρόπουλος είπε: «Δεν έχω να πω κάτι από την διαιτησία. Τα είπε μια χαρά ο Σταυρόπουλος μετά το ματς. Πολύ ωραία. Ήταν κλειδί ότι μείναμε συγκεντρωμένοι και ασχοληθήκαμε μόνο με το μπάσκετ. Οσοι έπαιξαν πρόσφεραν στην ομάδα. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όλοι βοήθησαν ακόμα και ο Μπόγρης βοήθησε το ίδιο και ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης και όλα τα παιδιά. Αυτή που παίζουν να ακολουθούν το πλάνο. Ποιος θα βάλει πόντους και τι θα γράψει η στατιστική γι αυτόν εμένα δεν με ενδιαφέρει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ