Αντετοκούνμπο: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τη νίκη»

Αντετοκούνμπο: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τη νίκη»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έδωσε το σύνθημα για τη νίκη ενόψει του πρώτου τελικού της Basket League με τον Ολυμπιακό.

Ετοιμοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να πάρουν τη νίκη στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο φόργουορντ του Τριφυλλιού τόνισε ότι ανυπομονεί για το τζάμπολ του παιχνιδιού και επισήμανε ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια της σειράς των τελικών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε τόσο μακριά, έχουμε μπροστά μας μόνο το πρώτο παιχνίδι. Προσωπικά, είναι μια καινούρια κατάσταση κι εμπειρία για μένα. Περιμένω με ανυπομονησία αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια για να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος».

Αυτοί θα είναι οι πρώτοι τελικοί που λαμβάνει μέρος ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, με τον 25χρονο άσο να είναι πιθανότατα ένας από τους άσους που κρύβει στο μανίκι του ο Τσάβι Πασκουάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ