Ζιάγκος, Λιμνιάτης για Κολοσσό

Ζιάγκος, Λιμνιάτης για Κολοσσό

Μετά την από κοινού απόφαση να μην ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, Κολοσσός και Άρης Λυκογιάννης ακολουθούν πλέον ο καθένας το δρόμο του. Ο μεν Λυκογιάννης εξετάζει τις όποιες προτάσεις έχει στα χέρια του, ο δε Κολοσσός ψάχνει προπονητή. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταλήξει στον εκλεκτό, φαίνεται ωστόσο πως έχει καταρτίσει τη λίστα με τους […]

Μετά την από κοινού απόφαση να μην ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, Κολοσσός και Άρης Λυκογιάννης ακολουθούν πλέον ο καθένας το δρόμο του. Ο μεν Λυκογιάννης εξετάζει τις όποιες προτάσεις έχει στα χέρια του, ο δε Κολοσσός ψάχνει προπονητή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει καταλήξει στον εκλεκτό, φαίνεται ωστόσο πως έχει καταρτίσει τη λίστα με τους βασικούς υποψήφιους. Κι αυτοί, όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι δύο.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τον Πανιώνιο, τον οποίον παρέλαβε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και σχεδόν τον έσωσε. Έφυγε λίγο πριν τα καταφέρει, για λόγους που δεν αφορούσαν το αποτέλεσμα της δουλειάς του και άλλωστε εκ των υστέρων ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Σταύρος Αλευρογιάννης παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος η αποπομπή του.

Ο άλλος υποψήφιος για τον Κολοσσό είναι ο Γιώργος Λιμνιάτης. Αυτός δεν έχει εμπειρία πρώτου προπονητή, δουλεύει όμως για πολλά χρόνια στις διάφορες εθνικές ομάδες, ενώ και σε συλλογικό επίπεδο έχει προϋπηρεσία ως ασίσταντ. Αυτό τον καιρό είναι βοηθός του Ηλία Ζούρου στην Εθνική Γεωργίας και οι άνθρωποι του Κολοσσού δείχνουν να εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ