Ολυμπιακός : Πρόκειται να έχει και συνέχεια…

Ολυμπιακός : Πρόκειται να έχει και συνέχεια…

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να το πάνε ακόμα πιο μακριά και η λογική λέει ότι δεν θα μείνουν μόνο στην πρώτη τους ανακοίνωση.

Είναι δεδομένο ότι στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια σε όλη αυτήν την κατάσταση που έχει επέλθει το ελληνικό μπάσκετ, μετά και τα γεγονότα της 30ης Μαΐου και όσα εξελίχθηκαν στο Μαρούσι.

Έχετε διαβάσει τα πάντα μέσω του 10.gr για τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν με πρωταγωνιστές τον Στέλιο Συμεωνίδη και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για την διαμάχη με τους διαιτητές που σφυρίζουν στην Ευρωλίγκα, αλλά και την επόμενη μέρα σε καίριες θέσεις της ΕΟΚ και της ΚΕΔ.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την μεριά τους, έχουν δείξει εδώ και καιρό την ενόχλησή τους προς την ομοσπονδία και τους ανθρώπους που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της διαιτησίας στη χώρα μας.

Μάλιστα και την Τετάρτη κανείς από το στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά δεν παρέστη στην διαδικασία καθότι η ΚΕΔ δεν αναγνωρίζεται από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τόνισε και στην ανακοίνωσή του, νωρίτερα της συνέλευσης, ότι θέλει την καθαίρεσή της.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό και με την άνωθεν λογική, οι διαιτητές των δύο πρώτων τελικών δεν θεωρούνται νόμιμα τοποθετημένοι και δεν αποκλείεται να υπάρχουν νέες αντιδράσεις από την μεριά των Πειραιωτών.

Ο «ασκός του Αιόλου» έχει ήδη ανοίξει και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, με την ΚΕΔ να παραμένει αμφίβολη και τους ελληνικούς τελικούς να κρέμονται σε μία κλωστή.

Στον Ολυμπιακό πάντως ακόμα κρατούνται κλειστά χαρτιά, όμως δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε νέες κινήσεις αναφορικά με τα όσα έγιναν και πρόκειται να γίνουν στον πόλεμο ΕΟΚ/ΚΕΔ και διεθνών διαιτητών.

Εξάλλου αυτό που ενδιαφέρει είναι η νομιμότητα και όχι η καταστρατήγηση αυτής…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ