Παναθηναϊκός : Περιμένουν άλλον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός : Περιμένουν άλλον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Οι κακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό δεν εφησυχάζουν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος περιμένει από τους ερυθρόλευκους να δείξουν ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο στους τελικούς της Basket League.

Σε οποιαδήποτε συζήτηση ανοίγει σχετικά με τους τελικούς των πλέι οφ που ξεκινούν από την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται ως το ακλόνητο φαβορί.

Η εικόνα του Ολυμπιακού τις τελευταίες εβδομάδες έχει προβληματίσει πάρα πολύ τους ίδιους τους φιλάθλους του, η αρθρογραφία πολλές φορές έκρουε «καμπανάκια» και η εσωστρέφεια ήταν διάχυτη στα αποδυτήρια του ΣΕΦ.

Ο αποκλεισμός από τη Ζαλγκίρις Κάουνας, τα προβλήματα με το ιατρικό τιμ και κυρίως η καταβαραθρωμένη ψυχολογία της ομάδας ήταν στοιχεία που δεν επέτρεπαν στον Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του να προετοιμάσουν σωστά τους παίκτες για τους τελικούς.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός φορμαρισμένος για να παίξει στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο τελείωμα της κανονικής περιόδου και στο διάστημα των πρώτων φάσεων στα πλέι οφ έδειξε να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Εκείνο που είχε ο Πασκουάλ ήταν να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση. Και είναι αλήθεια πως το προσπάθησε. Αφησε εκτός ομάδας για μερικές ημέρες τον Τζέιμς, πήρε τους παίκτες από το γήπεδο και αντί για προπόνηση τους πήγε για τένις, «φόρτωσε» προπόνηση, μίλησε μαζί τους πολλές ώρες, προσπάθησε να τους αποτυπώσει στο μυαλό ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παρουσιάσει στους τελικούς αυτή την εικόνα.

Και πράγματι στον Παναθηναϊκό είναι σίγουροι πως οι Πειραιώτες θα είναι τελείως διαφορετικοί, με περισσότερες δυνάμεις, φρεσκάδα και ενέργεια. Γνωρίζουν πολύ καλά πως το τεχνικό τιμ έχει κάνει την ανάλογη διαχείριση στην ένταση της προπόνησης και περιμένουν έναν τελείως αλλαγμένο αντίπαλο.

Εκείνο βέβαια που θέλουν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ είναι να πείσουν τους παίκτες πως αυτό που έβλεπαν στην απέναντι πλευρά να προβληματίζει είναι… fake news!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ