Προμηθέας: Με Μιλόσεβιτς στο τρίτο ματς με τον Ολυμπιακό

Προμηθέας: Με Μιλόσεβιτς στο τρίτο ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Βόσνιος φόργουορντ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Γιατρά για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες (29/05, 20:30).

Στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ο Προμηθέας Πατρών παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός και λίγο έλειψε να πετύχει μια σπουδαία νίκη.

Ο Μάκης Γιατράς παρά την ήττα, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, η οποία πλέον έχει επικεντρωθεί στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Οι Πατρινοί το βράδυ της Τρίτης (29/05, 20:30) θα υποδεχθούν τους Πειραιώτες στο «ΔΑΚ Τόφαλος» με στόχο να μειώσουν σε 2-1.

Η προπόνηση της Δευτέρας επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον τεχνικό του Προμηθέα, καθώς ο Μίλαν Μιλόσεβιτς προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεσή του. Ο Βόσνιος φόργουορντ είχε ταξιδέψει στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο πρώτο, αλλά ούτε και στο δεύτερο ματς.

Ο 33χρονος πλέον ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα δώσει το «παρών» στο αυριανό παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών με το Λαύριο, στο οποίο μάλιστα χρειάστηκε να κάνει ένεση, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ