Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα στην Πάτρα

Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα στην Πάτρα

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Αχαΐας για τον τρίτο αγώνα με τον Προμηθέα – Στόχος το 3-0 και η πρόκριση στους τελικούς.

Τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στους τελικούς της Α1 ψάχνει στην Πάτρα ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους το βράδυ της Τρίτης (29/05, 20:30) να αντιμετωπίζουν τον Προμηθέα στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Basket League.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ομάδα του Μάκη Γιατρά και στη συνέχεια ταξίδεψαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Στην προπόνηση της Δευτέρας το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών έδειξε στους παίκτες βίντεο και ανέλυσε τα λάθη που έκαναν στο δεύτερο ματς της σειράς και τους επέστησε την προσοχή ενόψει του παιχνιδιού στην Πάτρα. Ο Σφαιρόπουλος περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και μαζί το εισιτήριο για τους τελικούς της Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ