Παναθηναϊκός: Θέλει να «αποτελειώσει» τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Θέλει να «αποτελειώσει» τον ΠΑΟΚ

Ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν την ίδια συγκέντρωση και το ίδιο πάθος και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για τους τελικούς.

Ο Παναθηναϊκός προελαύνει στα πλέι οφ της Basket League και αποδεικνύει περίτρανα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Οι Πράσινοι δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα στα δύο πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής σειράς με τον ΠΑΟΚ και πλέον βρίσκονται μια νίκη μακριά από την πρόκρισή τους στους τελικούς της Α1.

Η σειρά με τους Ασπρόμαυρους πλέον μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη, με το τρίτο παιχνίδι να έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη (29/05, 18:30). Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θέλουν να ολοκληρώσουν στα τρία παιχνίδια τη σειρά και να επικεντρωθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Οι Πράσινοι είναι αήττητοι στη φετινή Α1 και δείχνουν ασταμάτητοι, ωστόσο, ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Ο Πασκουάλ θέλει οι παίκτες του να παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, προκειμένου να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Θεσσαλονικείς και να πάρουν το ροζ φύλλο και μαζί την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ