Σφαιρόπουλος : «Πήραμε ένα μεγάλο μάθημα από τον Προμηθέα»

Σφαιρόπουλος : «Πήραμε ένα μεγάλο μάθημα από τον Προμηθέα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του εφησυχάστηκε από τη διαφορά που πήρε και δεν αντέδρασε σωστά απέναντι στους Πατρινούς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το παιχνίδι στάθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του απέναντι στον Προμηθέα, την κακή συγκέντρωση και τους λόγους που ο Ολυμπιακού είχε αυτό πρόσωπο με τους Πατρινούς.

Αρχικά είπε στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι ότι: «Σήμερα δείξαμε δύο πρόσωπα όπως είδαμε στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε πλουραλισμό και παίξαμε ωραίο μπάσκετ. Ενώ είχαμε πει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας γιατί θέλαμε να το κάνουμε αυτό, ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, είχαμε τη διαφορά μας, χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και φάγαμε κάποια καλάθια στο τρανζίσιον, κάποια σουτ και λέι απ που έφεραν εκνευρισμό. Φάγαμε εύκολα καλάθια που είναι ανεπίτρεπτο αυτό και γύρισε ο Προμηθέας το παιχνίδι.Ο Ρόμπερτς έβαλε ένα μεγάλο σουτ και ο Σπανούλης πήρε δύο τρεις προσπάθειες και σκόραρε στο ένας εναντίον ενός. Η άμυνα μας δεχόταν παρόλα αυτά εύκολα καλάθια, το ματς έγινε ντέρμπι και νομίζω ότι στο τέλος δείξαμε την αποφασιστικότητά μας και τον χαρακτήρα μας και βάλαμε αυτό το σουτ με τον Παπανικολάου. Κάναμε το 2-0 όμως πήραμε ένα καλό μάθημα. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και το πώς πρέπει να είμαστε και να έχουμε συγκέντρωση και διάρκεια σε 40 λεπτά.

Για την διαφορετική εικόνα σε σχέση με το πρώτο ματς, ο Σφαιρόπουλος τόνισε: «Νομίζω ότι έτσι όπως πήγε το πρώτο παιχνίδι και όπως πήγε το πρώτο ημίχρονο εδώ ήταν μία παγίδα όλων στο μυαλό μας, ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα, όμως ο Προμηθέας δεν έφτασε τυχαία στην 3η θέση έτσι. Από την μία ο εφησυχασμός από την άλλη ο εκνευρισμός καθώς χάσαμε 4-5 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο, έφεραν τα εύκολα καλάθια στον αντίπαλό μας και αυτό μας κόστισε και αμυντικά και επιθετικά. Πιο πολύ ο εφησυχασμός του πρώτου αγώνα και του πρώτου ημιχρόνου έφταιξε. Αν μπορώ να το αποδώσω κάπως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ