Αγγελόπουλος : «Παρεξηγημένος ο Γιαννακόπουλος»!

Αγγελόπουλος : «Παρεξηγημένος ο Γιαννακόπουλος»!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Documento και ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα, ξεχωρίζουν δύο τοποθετήσεις του. Η πρώτη αφορά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τον οποίο μιλά με τα καλύτερα λόγια: «Οφείλω να πω ότι είναι κάπως παρεξηγημένος λόγω των εκρήξεών του. Έχει αστική ευγένεια, σωστή ανατροφή και καλούς τρόπους. Επίσης δεν αγαπάει μόνο τον […]

Ο Μάκης Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Documento και ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα, ξεχωρίζουν δύο τοποθετήσεις του.

Η πρώτη αφορά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τον οποίο μιλά με τα καλύτερα λόγια: «Οφείλω να πω ότι είναι κάπως παρεξηγημένος λόγω των εκρήξεών του. Έχει αστική ευγένεια, σωστή ανατροφή και καλούς τρόπους. Επίσης δεν αγαπάει μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά συνολικά το μπάσκετ. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους προέδρους που είναι παράλληλα οπαδοί. Από τους τυχάρπαστους κινδυνεύει ο αθλητισμός, όχι από τους οπαδούς».

Έχει αξία αυτή η τοποθέτηση όχι τόσο επειδή θα μπορούσε να εκληφθεί ως ανταπόδοση των φιλοφρονήσεων που είχε απευθύνει μέσω instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ μετά την κατάκτηση από την τελευταία του BCL. Αλλά κυρίως επειδή οι δύο άνδρες είναι κατά κάποιον τρόπο αντίπαλοι στο θέμα της αξιοποίησης του ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το «Athens Alive» επιδιώκει να αποκτήσει τη χρήση όλου του ΟΑΚΑ, ο Μάκης Αγγελόπουλος ζητά να πάρει τη χρήση του Ποδηλατοδρομίου, οπότε μπορεί να μιλήσει κάλλιστα κανείς για σύγκρουση συμφερόντων. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, ο Γιαννακόπουλος είχε αφήσει ξεκάθαρα να εννοηθεί με δηλώσεις του ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για το Ποδηλατοδρόμιο, η οποία στην ουσία είναι αντιγραφή αυτής που περιλαμβάνεται στο Athens Alive! Κανείς από την ΑΕΚ δεν έχει απαντήσει έκτοτε, όμως έχει τη σημασία του το ότι φαίνεται πως Αγγελόπουλος και Γιαννακόπουλος έχουν καλή σχέση.

«Ποτέ στην Ευρωλίγκα»!

Η δεύτερη ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του Μάκη Αγγελόπουλου αφορά την επιμονή του να απορρίπτει το μοντέλο της Ευρωλίγκας. Σε αυτή τη συνέντευξη μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι δεν θα έπαιζε σε αυτή τη διοργάνωση, ακόμα κι αν ο Μπερτομέου του έδινε 10ετές συμβόλαιο!

«Ειλικρινά, δεν θα το δεχόμουν. Η διαφωνία μου είναι δομική. Βάζει ένας χρηματοδότης ένα εκατομμύριο, μαζεύει δέκα σπρίντερ και διοργανώνει κούρσα 100 μέτρων που ο νικητής θα ανακηρύσσεται ολυμπιονίκης. Είναι λάθος η ύπαρξη κλειστών συμβολαίων, όταν από τα Ουράλια ως την Πορτογαλία ματώνουν 650 ομάδες, με χιλιάδες παίκτες, φιλάθλους και προέδρους. Η ευρωπαϊκή συμμετοχή πρέπει να αποτελεί αγωνιστική επιβράβευση και όχι προνόμιο. Μόνο δέκα ομάδες πανευρωπαϊκά έχουν εγγυημένα έσοδα για το μέλλον. Σε άλλους ο ορίζοντας φτάνει μέχρι το επόμενο Σάββατο».

Και κάθε χρόνο παίζουν στο Final 4 οι ίδιες ομάδες.

«Ο αθλητισμός στηρίζεται στην έκπληξη. Τα λιμνάζοντα ύδατα κάποια στιγμή βρωμάνε. Ο χορηγός πληρώνει μόνο όταν δει τις δέκα έντεκα ομάδες δεμένα χειροπόδαρα. Οπότε το μοντέλο είναι αποτυχημένο. Ο πραγματικός στόχος της Euroleague είναι η κατάργηση των εθνικών πρωταθλημάτων και η απόκτηση του τηλεοπτικού «φιλέτου» του Σαββατοκύριακου. Αλλά αυτό θα είναι το τέλος της. Οι εθνικές πιάτσες είναι πανίσχυρες. Αν ο Παναθηναϊκός αποχωρήσει από τη Euroleague, θα καταρρεύσουν τα έσοδα του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί του δεν ενδιαφέρονται για τη Μακάμπι και την ΤΣΣΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ