Basket League : Ημιτελικοί πράξη δεύτερη

Basket League : Ημιτελικοί πράξη δεύτερη

Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός υποδέχονται τον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα με στόχο να κάνουν το 2-0 και να χρειάζονται μία νίκη ακόμα για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Σήμερα Σάββατο 26/5 θα διεξαχθούν τα δεύτερα παιχνίδια για την ημιτελική φάση της Basket League, με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκο να υποδέχονται για δεύτερη φορά τους Προμηθέα Πατρών και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα. To προβάδισμα έχουν οι δύο «αιώνιοι», οι οποίοι αν καταφέρουν να κάνουν το 2-0 θα χρειάζονται μία μόλις νίκη για να προκριθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι φιλοξενούν τον Δικέφαλο του Βορρά (17:30) στο Νίκος Γκάλης, πάνοπλοι και με κεκτημένη ταχύτητα από τις προηγούμενες εξαιρετικές εμφανίσεις τους. Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στο τριφύλλι, γνωρίζοντας ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο.

Δύο ώρες αργότερα (19:30), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα. Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν πλήρεις, σε αντίθεση με τους Πατρινούς που αναμένεται να αγωνιστούν ξανά χωρίς τον Μιλόσεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ