Ολυμπιακός : Ο Γιάνις με το… βέλος του ανά χείρας

Ολυμπιακός : Ο Γιάνις με το… βέλος του ανά χείρας

Ο «τοξοβόλος» του Ολυμπιακού συνεχίζει να πετυχαίνει τον στόχο ασταμάτητα και είναι από τους πιο «καυτούς» αθλητές των «ερυθρόλευκων».

Το όνομά του στα λετονικά σημαίνει τοξοβόλος. Και αυτό δεν απέχει πολύ από την… πραγματικότητα, αν παρατηρήσει κανείς τα πεπραγμένα του το τελευταίο διάστημα με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο «τοξοβόλος» των «ερυθρόλευκων» την περίοδο που διανύουμε είναι… καυτός και βλέπει σαν βαρέλι το αντίπαλο καλάθι. Μπορεί να είχε μία «άοσμη» εμφάνιση στο πρώτο ματς με την Κύμη, όμως σιγά σιγά βρίσκει τον ρυθμό του και την αυτοπεποίθησή του.

Κάτι που είναι και το ζητούμενο στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει στηρίξει πολλά επάνω του και τον χρειάζεται για τη συνέχεια. Στο μυαλό όλων εννοείται πως προέχει η σειρά με τον Προμηθέα, όμως δεν είναι κοινό μυστικό ότι οι Πειραιώτες είναι σε μία περίοδο προετοιμασίας για τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League.

Και ο Λετονός γκαρντ δείχνει έτοιμος για να βγάλει εις πέρας την αποστολή του.

Μετα το παιχνίδι με το Λαύριο λοιπόν και τον τραυματισμό του στην μέση, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Το φοβερό μάλιστα είναι ότι στις τελευταίες εξι εμφανίσεις του με την ομάδα του Πειραιά έχει 17/24 τρίποντα!

Ο Στρέλνιεκς είχε 3/5 με τον ΠΑΟΚ, 2/3 στη Λάρισα με τον Φάρο, 3/4 με τον Προμηθέα για το πρωτάθλημα, 0/3 με την Κύμη στο ΣΕΦ, 4/4 με την Κύμη στην Χαλκίδα και την Πέμπτη έφτασε τις 5/5 προσπάθειες με τον Προμηθέα. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Κύμη στο ΣΕΦ, ο Λετονός έχει σε πέντε παιχνίδια 17/21 τρίποντα! Εντυπωσιακότατος ο «τοξοβόλος» του Ολυμπιακού, ο οποίος δείχνει πως… φορτσάρει στην τελική ευθεία της ομάδας του Πειραιά, στον δρόμο για το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ