Μήτογλου: «Περιμένουμε πιο έτοιμο τον ΠΑΟΚ»

Μήτογλου: «Περιμένουμε πιο έτοιμο τον ΠΑΟΚ»

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τα ημιτελικά της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη δεύτερη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και θέλει φυσικά να κάνει το 2-0 για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στους τελικούς της Α1. Ο Ντίνος Μήτογλου θα είναι και πάλι ένας από τους παίκτες στους οποίος θα στηριχθεί ο Τσάβι Πασκουάλ στη «μάχη της ρακέτας» και αναφερόμενος στις αναμετρήσεις των ημιτελικών τόνισε:

«Στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ καταφέραμε να κάνουμε το 1-0 και να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης για τους τελικούς. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά και είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα, γεγονός που φάνηκε σε κάποια σημεία του πρώτου ματς. Περιμένουμε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς να παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμος απέναντί μας γι’ αυτό και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η ουσία είναι πως κάναμε το πρώτο βήμα, ωστόσο είναι σημαντικό να κάνουμε αύριο το 2-0 και να βρεθούμε μια νίκη μακριά από τους τελικούς. Παράλληλα θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων, για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που θα έρθουν να μας δουν. Εύχομαι και πιστεύω πως αύριο να είναι ακόμη περισσότεροι σε σχέση με την Πέμπτη δίνοντάς μας ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο».

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ