Πασκουάλ: «Δίδαγμα οι αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Πασκουάλ: «Δίδαγμα οι αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Καταλανός προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στους ημιτελικούς των πλέι οφ κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ και χρειάζεται ακόμα δυο νίκες για να πάρει την πρόκριση στους τελικούς. Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το «πρέπει» της αναμέτρησης.

«Πιστεύω ότι αρχίσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι απόψε. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν εύστοχοι, αλλά πήραμε μια καλή διαφορά. Στο δεύτερο μέρος διατηρήσαμε τον επιθετικό μας ρυθμό, αλλά στην άμυνα σταδιακά γινόμασταν χειρότεροι. Ίσως αυτό ήταν προϊόν του γεγονότος πως είχαμε αποκτήσει διαφορά και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το δεύτερο παιχνίδι προ της ώρας του. Κατά τα λοιπά πιστεύω ότι παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Για το χαμένο τελευταίο δεκάλεπτο (20-29) εξήγησε πως «ο ΠΑΟΚ έδειξε τον χαρακτήρα του κι ότι είναι μια ομάδα που παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι ένα παράδειγμα για εμάς για να δούμε απέναντι σε ποιον παίζουμε».

Σε ερώτηση για το κίνητρο των παικτών του με φόντο το αήττητο στο πρωτάθλημα, απάντησε πως «το κίνητρο είναι εύκολο να το βρουν. Ξέρουν ποιος είναι ο στόχος, θέλουμε να πάμε στον τελικό. Αν δεν είμαστε ικανοί να το κάνουμε αυτό, θα έχουμε προβλήματα σε κάποιο παιχνίδι. Έχουμε την εμπειρία του τι συνέβη στην Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα πρέπει να είναι ένα δίδαγμα αυτό για το πόσο καθοριστικό είναι κάθε παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ