Παπαθεοδώρου: «Υπάρχει διαφορά ποιότητας»

Παπαθεοδώρου: «Υπάρχει διαφορά ποιότητας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι η ομάδα του δεύτερο παιχνίδι θα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματική στην επίθεση.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στη διαφορά δυναμικότητας που έχει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ λέγοντας:

«Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκό έπαιξε σε υψηλό ρυθμό. Μας πίεσε πάρα πολύ και δεν μας άφησε να εκτελέσουμε με τον τρόπο που θέλουμε τις επιθέσεις μας. Η ταχύτητα και η ενέργεια ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Όταν ο Παναθηναϊκός είναι τόσο συγκεντρωμένος και αποφασιστικός είναι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα σαν τη δική μας να έχουμε καλή απόδοση.  Ωστόσο, προσπαθήσαμε πάρα πολύ και στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι βελτιώσαμε την εικόνα μας και είχαμε καλύτερες αποφάσεις στην επίθεση. Μειώσαμε όσο μπορούσαμε το σκορ αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια».

Για το τι θέλει να διορθώσει στο επόμενο παιχνίδι: «Θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε στον βαθμό της πίεσης που είχε ο Παναθηναϊκός. Μία ομάδα με πολύ καλούς αθλητές, που μπορούν να παίξουν και να διατηρήσουν ένα υψηλό τέμπο. Άρα το πρώτο κομμάτι που μπορούμε να διορθώσουμε είναι η αποτελεσματικότητα μας στην επίθεση, κάτι που δεν είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και φυσικά να περιορίσουμε όσο μπορούμε τη δημιουργία του Παναθηναϊκού».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ