Άρης : Ακόμα πιο κοντά στον Αγγέλου

Άρης : Ακόμα πιο κοντά στον Αγγέλου

Μια ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αποτελεί προάγγελο ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου, με τον οποίον έτσι κι αλλιώς ο Δημήτρης Γουλιέλμος επικοινωνεί πολύ συχνά.

Μία ακόμα ένδειξη ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου θα είναι ο προπονητής του Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο προσφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ για να ενημερώσει ότι από την Πέμπτη 24/5 θα αρχίσει το μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

«Μετά από τις συναντήσεις του ιδιοκτήτη της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ. Δημήτρη Γουλιέλμου με τον προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου, αποφασίστηκε να ξεκινήσει από αύριο (24/05) το μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων», αναφέρει η ανακοίνωση και γίνεται σαφές πως ο Έλληνας προπονητής εξακολουθεί να έχει λόγο για το τι γίνεται στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Άρα υπολογίζεται και ως προπονητής της.

Η πρόθεση του Δημήτρη Γουλιέλμου, άλλωστε, είναι να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία, γι’ αυτό οι επαφές τους το διάστημα μετά την ολοκλήρωση της σεζόν είναι συχνές. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει ενημερώσει τον Αγγέλου για το ελάχιστο ποσό που θα έχει στη διάθεσή του για να φτιάξει την ομάδα της νέας σεζόν, ο Έλληνας προπονητής είναι κι αυτός σε πρώτη φάση θετικός, όμως οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει ακόμα.

Η παραπάνω ανακοίνωση της ΚΑΕ περιλαμβάνει και μία είδηση, που δεν είναι άλλη από την επιστροφή του Δημήτρη Νικολαΐδη. Ενός προπονητή, που είχε διατελέσει μέλος του προπονητικού επιτελείου του Άρη και την περασμένη δεκαετία και είναι γνωστός για την πολύ καλή δουλειά που κάνει με τους νεαρούς ταλαντούχους αθλητές.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά από τις συναντήσεις του ιδιοκτήτη της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ. Δημήτρη Γουλιέλμου με τον προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου αποφασίστηκε να ξεκινήσει από αύριο (24/05) το μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων, που θα αποτελείται από τρία μέρη: Α) Αιματολογικές εξετάσεις, Β) Μπάσκετ με έμφαση στην τεχνική και ατομική βελτίωση, βάσει των αναγκών των αθλητών, Γ) Προπόνηση φυσικής κατάστασης με έμφαση σε εκρηκτικότητα, ενδυνάμωση, αντοχή και νευρομυϊκή συναρμογή.

Οι μπασκετικές προπονήσεις θα γίνουν υπό την επίβλεψη των Σάββα Καμπερίδη και Θανάση Μολυβδά, αλλά και με την προσθήκη του Δημήτρη Νικολαΐδη, ειδικευμένου προπονητή με ιδιαίτερη ικανότητα στην ατομική βελτίωση αθλητών.

Στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ο γυμναστής της ομάδας μας, Παναγιώτης Ζάλογγος θα έχει αύριο (24/05) συνάντηση με τους γυμναστές Γιώργο Χρυσάφη και Βασίλη Βαρδή, ιδιοκτήτες του αθλητικού κέντρου «Proponisis», στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν λεπτομέρειες του προγράμματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ