Γιατράς : «Μεγάλη τιμή να κάθομαι ανάμεσα στους κορυφαίους»

Γιατράς : «Μεγάλη τιμή να κάθομαι ανάμεσα στους κορυφαίους»

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για τη φετινή πορεία του Προμηθέα, τονίζοντας πως είναι πολύ περήφανος για τους παίκτες του, ενώ τόνισε πως αποτελεί μεγάλη τιμή και για την ομάδα της Πάτρας και για τον ίδιο ότι βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους.

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών τη Basket League πως είναι περήφανος για την πορεία των πατρινών στο φετινό πρωτάθλημα και τόνισε πως οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε πως αποτελεί μεγάλη τιμή το ότι βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες και προπονητές της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Πρώτα απ όλα να πω ότι είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα που εκπροσωπώ να κάθομαι με κορυφαίους προπονητές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουν αποδείξει τι είναι οι παίκτες αυτοί. Για μένα είναι περηφάνια αυτό που ζω. Αυτό που θέλουμε είναι να χαρούμε τα παιχνίδια. Είχαμε σταθερή πορεία με εξαίρεση τον Δεκέμβριο. Παλέψαμε όλα τα παιχνίδια, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να χαρούμε τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και να πάρουμε ό,τι μας αξίζει στο γήπεδο».

Για το αν μπορούμε να δούμε πολιτισμό στους τελικούς του πρωταθλήματος: «Εμείς στην Πάτρα δείξαμε ότι υπήρχε τρομερή ατμόσφαιρα. Όλα τα παιχνίδια είχαν κόσμο στο γήπεδο. Χάρηκαν όλοι την ατμόσφαιρα. Δεν υπήρξε και αντίπαλος που είχε παράπονο. Έτσι πρέπει να είναι όλοι οι αγώνες. Αυτό πρεσβεύουμε και το έχουμε δείξει». Σφαιρόπουλος «Ο αθλητισμός ενώνει, ο αθλητισμός είναι μια έκφραση πολιτισμού και θεωρώ κι εγώ όπως όλοι στο μπάσκετ ότι αν μη τι άλλο φαινόμενα βίας δεν πρέπει να υπάρχουν. Όλοι θέλουν να κερδίσουν, στο τέλος μόνο ένας βγαίνει πρώτος. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού. Δεν θα ήταν ωραίος ο αθλητισμός. Πρέπει όλοι να έχουμε καλύτερη αθλητική παιδιά για να έχουμε ανταγωνιστικά παιχνίδια χωρίς βία. Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό και να δούμε αγώνες χωρίς ίχνος βίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ