Μέσα ο Παπανικολάου, χωρίς επαφές ο Μιλουτίνοφ

Μέσα ο Παπανικολάου, χωρίς επαφές ο Μιλουτίνοφ

Με τον Έλληνα φόργουορντ αναμένεται να παραταχτεί την Πέμπτη ο Ολυμπιακός απέναντι στον Προμηθέα. Συνεχίζει το πρόγραμμά του ο Σέρβος.

Μία μέρα κράτησε η αποχή του Κώστα Παπανικολάου από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας φόργουορντ, την Δευτέρα δεν κατάφερε να προπονηθεί καθώς είχε προσβληθεί από μία ίωση, που δεν τον είχε αφήσει να πατήσει το παρκέ του ΣΕΦ.

Την Τρίτη όμως αισθανόταν ήδη καλύτερα και έθεσε εαυτόν στον διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το πρώτο ματς με τον Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ (24/05, 18:00) την Πέμπτη, για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ.

Αναφορικά με τον μοναδικό παίκτη που ακόμα είναι στα πιτς (Αγραβάνης και Τιλί έχουν χάσει όλη τη σεζόν), τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Σέρβος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ακολούθησε ένα κομμάτι της προπόνησης της ομάδας. Ακόμα δεν έχει μπει στο μέρος που χρειάζεται η σωματική επαφή και όπως είναι αναμενόμενο, αποκλείστηκε για το ματς με τους Πατρινούς. Πάντως πηγαίνει πολύ καλύτερα και τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί στο 100% της ομάδας του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ