Λυκογιάννης: «Θα μιλήσω πρώτα με τη διοίκηση»

Λυκογιάννης: «Θα μιλήσω πρώτα με τη διοίκηση»

Ο προπονητής του Κολοσσού μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το μέλλον του.

Ο Αρης Λυκογιάννης ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην κούραση και τα φάουλ βασικών παικτών του. Ωστόσο όταν ρωτήθηκε σχετικά, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την παραμονή του στον Κολοσσό και τόνισε:

«Καταρχήν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή επιτυχία στην συνέχεια. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα από το πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση, η φθορά από τα φάουλ και η πίεση του Παναθηναϊκού άνοιξαν το σκορ.

Είχαμε όμως αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και δυσκολέψαμε τον αντίπαλο σε μερικά σημεία. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη σήμερα και σε ολόκληρη την χρονιά.

Δεν είναι παιχνίδια για συμπεράσματα αυτά καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση, περιμένω την σειρά των τελικών, δεν πιστεύω ότι η εικόνα θα είναι τέτοια. Θα έχουμε κλασικά ντέρμπι όπως κάθε χρόνο.

Για το μέλλον μου δεν μπορούμε να πούμε κάτι αυτή την στιγμή. Εκκρεμούν καθοριστικές συζητήσεις. Είναι τιμή από την διοίκηση να είμαι τέσσερα χρόνια στον σύλλογο και να είμαι ο μακροβιότερος προπονητής στην κατηγορία.

Μετά από τέσσερα χρόνια από επαγγελματικές σχέσεις έχουμε σχέσεις αλληλοεκτίμησης και σεβασμού, φιλική και οικογενειακή σχέση. Θα συζητήσουμε, θα δούμε όλες τις παραμέτρους, θα δούμε ποιοι είναι οι στόχοι και θα κάνουμε το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ