Πασκουάλ: «Χαρούμενοι για την πρόκριση στα ημιτελικά»

Πασκουάλ: «Χαρούμενοι για την πρόκριση στα ημιτελικά»

Ο Καταλανός τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου - Λοτζέσκι: «Ετοιμοι για το επόμενο βήμα»,

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Κολοσσό μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη Ρόδο:

«Πάνω απ’ όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στα ημιτελικά μετά τη νίκη αυτή. Ξεκινήσαμε καλά αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας. Ο Κολοσσός ανέβασε την απόδοσή του και μας πλησίασε αρκετά. Στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως, πήραμε το πλεονέκτημα και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

Σε ερώτηση σχετικά με τον τελικό της Ευρωλίγκας, τόνισε: «Είναι δύσκολο να κάνω κάποιο προγνωστικό, όλα είναι ανοιχτά».

Λοτζέσκι: «Ετοιμοι για το επόμενο βήμα»

Ο Ματ Λοτζέσκι είχε αρκετά καλή απόδοση στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, στάθηκε στο καλό δεύτερο ημίχρονο του Παναθηναϊκού στη Ρόδο και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν ήδη το μυαλό τους στα ημιτελικά με τον ΠΑΟΚ.

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πιο συγκεντρωμένα και ήμασταν καλύτεροι στην επίθεση. Είχαμε δεχτεί πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ίσως ήμασταν πιο χαλαροί, αλλά τελειώσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός και κατέληξε: «Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Θα πάρουμε σοβαρά τα παιχνίδια, έχουμε τα πρώτα δύο ματς στο γήπεδό μας και πρέπει να νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ