ΠΑΟΚ : Αμφίβολος ο Τσόχλας με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ : Αμφίβολος ο Τσόχλας με την ΑΕΚ

Ο 34χρονος γκαρντ ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα για το δεύτερο ματς της προημιτελικής σειράς με την Ενωση.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς το Σάββατο (19/5, 16:00) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Νίκος Γκάλης, στο δεύτερο παιχνίδι, για την προημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League.

Οι ασπρόμαυροι προπονήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (18/5) το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά την προετοιμασία του.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την καθιερωμένη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες της ομάδας.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έχει στη διάθεσή του τον Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος ωστόσο ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα και παρακολούθησε την σημερινή προπόνηση.

Κοντά στην ομάδα και στο γήπεδο και οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκος Σταυρόπουλος, που παρακολούθησαν την προπόνηση στο ΟΑΚΑ, μαζί με τον μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλη Ζουρνατσίδη.

Θυμίζουμε ότι ο δικέφαλος προηγείται της ΑΕΚ με 1-0 και θέλει μία ακόμη νίκη έτσι ώστε να προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ