ΠΑΟΚ: Χωρίς Τσόχλα στο δεύτερο ματς με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Τσόχλα στο δεύτερο ματς με την ΑΕΚ

Ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Παλατάκι» και δεν θα αγωνιστεί στο δεύτερο ματς που θα γίνει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ, καθώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αποχώρησε τραυματίας ο Απόλλωνας Τσόχλας. Ο έμπειρος γκαρντ στο δεύτερο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με την Ενωση τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και την Πέμπτη υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Ο 34χρονος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου (19/05) και τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του από τον γιατρό της ομάδας, Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί, ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Δικεφάλου. Ο Τσόχλας θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του και θα τους στηρίξει έμπρακτα στη μεγάλη μάχη με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Πέμπτης περιελάμβανε βίντεο ανάλυσης του αντιπάλου και δουλειά σε θέματα τακτικής. Οι «ασπρόμαυροι» το πρωί της Παρασκευής θα αναχωρήσουν για την Αθήνα και το απόγευμα θα προπονηθούν στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ