Σερέλης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Σερέλης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Ο προπονητής του Λαυρίου μίλησε για την ήττα από τον Προμηθέα στην Πάτρα και τόνισε ότι πλέον είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Το Λαύριο βρέθηκε πολύ κοντά στο μπρέικ, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Προμηθέας έκανε την ανατροπή και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League. Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές και επισήμανε ότι πλέον είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξέραμε ότι ο Προμηθέας θα έχει άγχος λόγω του αβαντάζ έδρας. Θεωρώ ότι κάναμε αρκετά πράγματα σωστά, ελέγχαμε το ματς, είχαμε πολλές πιθανότητες να κερδίσαμε. Είμαστε ικανοποιημένοι που η ομάδα τα πήγε πολύ καλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο τέλος, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Ο Προμηθέας ήταν πιο πιεστικός. Τώρα πλέον δεν υπάρχει επιστροφή για εμάς.

Συνεχίζουμε, είναι 1-0 το σκορ. Πρέπει να κάνουμε το 1-1 για να επιστρέψουμε εδώ. Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Νομίζω ότι και οι δυο ομάδες αποδεικνύουν πως βρίσκονται δίκαια εδώ και ότι νέες ομάδες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ