Σφαιρόπουλος : «Να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, πρώτος εγώ»

Σφαιρόπουλος : «Να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, πρώτος εγώ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι ντρέπεται για την εικόνα της ομάδας του μετά το 15, για την άσχημη εμφάνιση με την Κύμη...

Πλήρης απογοήτευση από την μεριά το Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με την Κύμη. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Σήμερα κάναμε το 1-0 αλλά όπως όλοι είδαν δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στην αρχή είχαμε καλη απόδοσή και κρατήσαμε την Κύμη στους οχτώ στην πρώτη περίοδο στους 11 μέχρι και το 15 και η διαφορά έφτασε στις αρχές στους 15 πόντους και κάπου εκεί πιστέψαμε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι και σταματήσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε.

Για την εικόνα της ομάδας μετά το 15′, ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας και για το τρόπο που έπαιξε σήμερα. Μίλησα στα αποδυτήρια στους παίκτες . Πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και πρώτα από όλα εγώ. Όπως και οι παίκτες όλοι τις ευθύνες τους γιατι ο ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να παίζει έτσι».

Μάλιστα ο Σφαιρόπουλος συνέχισε λέγοντας ότι: «πρέπει να διορθώσουμε τα πράμα όσο είναι νωρίς γιατί αν συνεχίσουμε έτσι φαίνεται ότι τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα θέλουμε. Πιστεύω ότι η ομάδα θέλει κάτι παραπανώ από όλους .Οταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο.. Εχουμε κάνει παιχνίδια που έχουμε δείξει την ποιότητά μας και εχουμε κερδίσει ομάδες που είναι ήδη στο φάιναλ φόρ και δύο φορές μάλιστα. Και εμείς παίζουμε έτσι. Κάτι φταίει και είναι και πνευματικό και αγωνιστικό σίγουρα».

Για το Ρόμπερτς τόνισε: «έχει κάποιο πρόβλημα στη μέση του και θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι αύριο. Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες δεν θέλουν να κάνουν κάτι καλό. Είμαι όμως σίγουρα προβληματισμένος και όλο αυτό το διάστημα που δεν παίζουμε καλά προσπαθώ να βρω τον τρόπο και την αιτία που η ομάδα δεν αποδίδει καλά. Αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βελτιωθούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μόνο όλοι μαζί και ως ομάδα μπορούμε να καταφέρουμε κάτι και να το ξεπεράσουμε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ