Παπαθεοδώρου : «Επενδύσαμε στο άδειασμα της ΑΕΚ»

Παπαθεοδώρου : «Επενδύσαμε στο άδειασμα της ΑΕΚ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ποιος ήταν ο στρατηγικός στόχος της ομάδας του προκειμένου να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας έναντι της ΑΕΚ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν κύριος και ξεκίνησε τις δηλώσεις του συγχαίροντας την ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League. Στη συνέχεια εξήγησε ότι αυτό ακριβώς ήθελε να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, δηλαδή τη φυσιολογική απώλεια ενέργεια της Ένωσης μετά από ένα φάιναλ φορ και μια τέτοια επιτυχία. Και εξήρε την παρουσία του Κόνιαρη, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι.

«Να συγχαρώ και δημόσια τον κόουτς Σάκοτα και την ΑΕΚ για τον τίτλο του BCL. Εμείς γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που μετά το φάιναλ φορ είχε ένα άδειασμα ενέργειας και συγκέντρωσης. Είχαμε επενδύσει σε αυτό το κομμάτι θέλοντας να βάλουμε πίεση στην άμυνα.

Για 25΄ όμως ήμασταν παθητικοί, αφήναμε την ΑΕΚ να εκτελέσει όπως ήθελε και επειδή έχει ταλέντο, δεχτήκαμε 41 πόντους στο ημίχρονο. Αν παιχτεί το παιχνίδι με βάση την ποιότητα θα είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε.

Μετά το 25΄, αλλάξαμε την πίεση στην μπάλα. Ο Κόνιαρης έκανε εξαιρετική δουλειά στο πρώτο μισό, ανεβάσαμε τον ρυθμό μας, βρήκαμε ψυχολογία στην επίθεση και μπήκε στην εξίσωση ο κόσμος. Με καλές άμυνες, πήραμε διαφορά, τη διαχειριστήκαμε στο τέλος και κάναμε το 1-0», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Στην ερώτηση γιατί ο ΠΑΟΚ άργησε να βγει ενέργεια, απάντησε: «Μας βασανίζει και εμάς αυτό. Η σημασία του παιχνιδιού μας κράτησε λίγο πίσω. Είχαμε να δώσουμε πράγματα, αλλά δεν τα βγάζαμε. Όταν καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το να αλλάξουμε τον ρυθμό, γυρίσαμε το παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω ότι θα βελτιώσουμε την εικόνα μας στο δεύτερο παιχνίδι και θα αμυνθούμε με τον ίδιο τρόπο από το πρώτο λεπτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ