Σάκοτα : «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα»!

Σάκοτα : «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα»!

Ο προπονητής της ΑΕΚ παραδέχθηκε με τρόπο αφοπλιστικό την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, εκτιμώντας ότι η ομάδα του ήταν κακή στην τελευταία περίοδο.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν είχε πολλά να πει μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου του, δεν δίστασε μάλιστα να τον χαρακτηρίσει καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, επικαλούμενος την τελική βαθμολογία της Basket League. Εκτίμησε δε, ότι η ΑΕΚ ήταν πολύ κακή στην τελευταία περίοδο, γι’ αυτό έχασε.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το 1-0. Σε κάποιο σημείο της τελευταίας περιόδου δεν παίξαμε καλή άμυνα, εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Φταίει και η άμυνα και η επίθεση για το σερί της τέταρτης περιόδου. Το 1-0 μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα, τερμάτισε τέταρτος και εμείς πέμπτοι. Γι’ αυτό έκανε το 3-0 απέναντί μας σήμερα», δήλωσε αρχικά.

Και σε ερώτηση γιατί απέσυρε τον Καββαδά στην τελευταία περίοδο ενώ πήγαινε καλά, απάντησε: «Απέσυρα τον Καββαδά. Έχω δικαίωμα να κάνω αλλαγές και έκανα αλλαγές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ